Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Intuïtief eten traject

1-op-1 traject
vanaf 3 maanden

Op zoek naar meer zelfliefde, eetvrijheid en een gezonde relatie met eten en bewegen? Dan is dit jouw traject! Laat de dieetmentaliteit achter je en kies voor een methode die wel werkt om lekker in je vel te komen, zowel mentaal als fysiek.

lees meer

Groepstraject
Intuïtief eten

6 weken
4 bijeenkomsten

Tijdens dit groepstraject Intuïtief Eten leer je in zes weken tijd de basisprincipes kennen en werken we in een groep aan een positiever zelfbeeld, elimineren we eetregels en omarmen we gezondheid.

lees meer

Voedingsadvies bij zwangerschap

persoonlijk consult
75 minuten

Tijdens dit voedingsadviesgesprek vertel ik je alles over voeding en leefstijl rondom je zwangerschap. Je krijgt een persoonlijk advies aan de hand van jouw eetdagboek en handige handvatten mee om direct aan de slag te gaan.

lees meer

Kitchen make-over

VIP middag
investering: €149,-

Persoonlijk voedingsadvies
Supermarktsafari
Voorraadkastcoach
Kookworkshop

boodschappen niet inbegrepen.

meer info

Kookworkshops

bij jou thuis

 

Hoe leuk is dat! Een kookworkshop bij jou thuis! We steken samen de handen uit de mouwen, koken en bakken gezonde gerechten en je gaat voortaan met veel plezier de keuken in.

lees meer

Academy

coming soon

 

Online cursussen, webinar & ebooks over intuïtief eten, kidsfood, voeding tijdens zwangerschap en nog veel meer! Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

nieuwsbrief

Lezingen en evenementen

Ik geef op verschillende plekken lezingen over gezonde voeding en leefstijl. Klik hier voor de aankomende evenementen.

Ik spreek regelmatig over gezonde kindervoeding, voeding tijdens de zwangerschap, de vrouwelijke cyclus en algemeen gezonde leefstijl. Heb je interesse in mij als spreker op jouw event? Neem contact met mij op via laura@proefhetleven.nl of bel 0624386498.