Evenementen & Lezingen

Ik geef op verschillende plekken lezingen over gezonde voeding en leefstijl. Kijk hieronder voor de aankomende evenementen.

Ik spreek regelmatig over gezonde kindervoeding, voeding tijdens de zwangerschap, de vrouwelijke cyclus en intuïtief eten. Heb je interesse in mij als spreker op jouw event? Neem contact met mij op via laura@proefhetleven.nl of bel 0624386498.

Maart 2020:

Start 19 maart 2020: Groepstraject ‘de basis van Intuïtief eten’ 

Leer de dieetmentaliteit achter je te laten en kies voor een methode die wel werkt om lekker in je vel te komen, zowel mentaal als fysiek. Tijdens dit groepstraject Intuïtief Eten leer je in zes weken tijd de basisprincipes kennen en werken we in een groep aan een positiever zelfbeeld, elimineren we eetregels en omarmen we gezondheid. Alvast meer weten? Mail naar laura@proefhetleven.nl.

27 maart 2020: lezing vrouwelijke cyclus en ondernemen (Female Founders Mastermind)

De vrouwelijke cyclus heeft veel invloed op hoe wij ons voelen, zowel mentaal als fysiek. Door te luisteren naar je lichaam en te leven naar je cyclus kom je dichter bij jezelf en dat zorgt voor positieve veranderingen op privé en werkgebied.

April:

Coming soon:

Workshop: Intuïtief eten en opvoeding rondom voeding (datum en info volgt)

In deze workshop over Intuïtief eten leer jij dit principe toe te passen voor jezelf en je gezin.

Workshop: Kidsproof snoepen, makkelijk goede keuzes maken voor je kids (datum en info volgt)

In deze workshop over snoepen & opvoeding leer jij over de effecten van bepaalde voeding op kinderen, hoe smaakontwikkeling werkt en wat betere alternatieven zijn.

Kookworkshops Black & White Kafe

Ik verzorg verschillende vegan kookworkshops bij Black & White Kafe in Breda. Klik hier voor de agenda van de komende workshops!