Evenementen & Lezingen

Ik geef op verschillende plekken lezingen over gezonde voeding en leefstijl. Kijk hieronder voor de aankomende evenementen.

Ik spreek regelmatig over gezonde kindervoeding, voeding tijdens de zwangerschap, de vrouwelijke cyclus en intuïtief eten. Heb je interesse in mij als spreker op jouw event? Neem contact met mij op via laura@proefhetleven.nl of bel 0624386498.

Januari 2020:

6 januari 2020: Mama & Baby Wellness (MamaGlow)

Lezing over starten met bijvoeding voor je baby en hoe je goed voor jezelf zorgt na je zwangerschap. Inschrijven via MamaGlow.

7 januari 2020: Intuïtief eten en opvoeding rondom voeding (Curio)

Workhops voor studenten van Curio over diëten, Intuïtief eten en opvoeding rondom voeding.

22 januari 2020: Mama & Baby Wellness (MamaGlow)

Lezing over starten met bijvoeding voor je baby en hoe je goed voor jezelf zorgt na je zwangerschap. Inschrijven via MamaGlow.

31 januari 2020: workshop Video Pitchen (Female Founders Mastermind)

 

Februari 2020:

Workshop: Intuïtief eten en opvoeding rondom voeding (datum en info volgt)

In deze workshop over Intuïtief eten leer jij dit principe toe te passen voor jezelf en je gezin.

20 februari: Lezing Voeding & Zwangerschap (Nintu Verloskundigen Breda)

Leer alles wat je wilt weten over voeding tijdens je zwangerschap, stel je vragen en geniet van een lekker kopje thee en gezonde versnaperingen.

Maart 2020:

27 maart 2020: lezing vrouwelijke cyclus en ondernemen (Female Founders Mastermind)

De vrouwelijke cyclus heeft veel invloed op hoe wij ons voelen, zowel mentaal als fysiek. Door te luisteren naar je lichaam en te leven naar je cyclus kom je dichter bij jezelf en dat zorgt voor positieve veranderingen op privé en werkgebied.

Start 19 maart 2020: Groepstraject ‘de basis van Intuïtief eten’ 

Leer de dieetmentaliteit achter je te laten en kies voor een methode die wel werkt om lekker in je vel te komen, zowel mentaal als fysiek. Tijdens dit groepstraject Intuïtief Eten leer je in zes weken tijd de basisprincipes kennen en werken we in een groep aan een positiever zelfbeeld, elimineren we eetregels en omarmen we gezondheid. Alvast meer weten? Mail naar laura@proefhetleven.nl.

Kookworkshops Black & White Kafe

Ik verzorg verschillende vegan kookworkshops bij Black & White Kafe in Breda. Klik hier voor de agenda van de komende workshops!