Het is mijn missie

om de wereld te bevrijden van de dieetcultuur/mentaliteit die zoveel mensen in hun greep houdt en het idee geeft dat ze niet goed zijn zoals ze zijn. Ik help vrouwen vrede te sluiten met eten, zichzelf te accepteren en te leven vanuit intuïtie en kracht.

Laten we de gezondheid van lichaam en geest opnieuw definiëren.

Ik stel ouders in staat om goede keuzes te maken door ze te leren op hun gemak te zijn met voeding en zo een gezonde, evenwichtige levensstijl in hun gezin te brengen. Elke familie verdient het om zich gelukkig te voelen in hun eigen element, ongeacht cultuur, etniciteit of omstandigheden. Ik vind het belangrijk om ouders te informeren over voeding in het gezin, en de manier waarop je met voeding, leefstijl en zelfliefde om kan gaan als ouder zodat we de volgende generatie opvoeden als intuïtieve eters en niet als diëters.

Ik wil zwangere vrouwen en moeders ondersteunen goed voor zichzelf en hun kindje te zorgen, zodat ze de basis leggen voor een moederschap vol liefde en aandacht hebben voor dingen die écht belangrijk zijn in het leven.