Wat anderen zeggen:

 

Lees hier de ervaringen van anderen over mijn intuïtief eten trajecten, voedingsadvies, lezingen en (kook)workshops over voeding en vrouwelijke gezondheid.

Wat is Laura een top coach! Ik volgde bij haar het intuïtief eten traject. Ze wist op de juiste momenten, de juiste vragen te stellen, waardoor ik steeds meer bewust werd van wat er in mij speelde, dat mijn eetgedrag, dieetgedrag en de wens om af te vallen verklaarde. Haar tips, haar advies en haar opdrachten hebben allemaal bijgedragen aan meer zelfliefde. Ik ben haar zo ontzettend dankbaar. Het feit dat zij haar vak met zoveel liefde en passie uitvoert, maakt het traject nog leuker om te volgen.

In het verleden heb ik heel veel schaamte gevoeld omtrent mijn eetgedrag en dieetgedrag. Ik heb het altijd heel moeilijk gevonden om hier over te praten. Maar bij Laura hoefde ik dit muurtje niet langer overeind te houden. Vanaf het eerste moment voelde ik mij al bij haar op haar gemak, om open en eerlijk over mijn (dieet)gewoontes en eetbuien te vertellen. En ze heeft altijd geluisterd. Toonde zoveel begrip en compassie. Zij heeft mij zo goed geholpen begrip en liefde voor mijzelf te tonen.

En ik heb sprongen vooruit gemaakt. Ik eet nu op basis van mijn lichaamssignalen en daarbij kijk ik ook naar waar ik echt zin in heb, ZONDER de angst om aan te komen. Ik voel mij zo vrij! Ik kan nu zien dat er meer is dan diëten, afvallen en sporten, dat is namelijk het leven.

Ben jij dieetmoe? Twijfel dan geen moment, boek een kennismakingsgesprek met Laura. Zij kan je echt helpen. En als je eenmaal echt van het intuïtief eten hebt geproefd, wil je niets anders meer in het leven.

TessyIntuïtief eten traject

Via Instagram volg ik Laura al een tijdje, hier deelt ze heel regelmatig informatie over gezonde voeding, recepten en informatie mbt voeding en zwangerschap. Laura leert haar volgers dat gezonde voeding niet alleen goed voor je lichaam en geest is maar dat het ook leuk is om nieuwe smaken en nieuwe producten te ontdekken.

Tijdens de lezing 'Voeding en zwangerschap' heb ik geleerd wat ik het beste kan eten in welk stadium van de zwangerschap. Op dit moment ben ik 25 weken zwanger en weet nu precies welke voeding goed is voor de ontwikkeling van ons kleintje. Ik wist niet eens dat voeding dat ik nu eet zelfs invloed heeft op onze kleinkinderen! Daarnaast vond ik het ook fijn om te weten op welke tour ik het beste verder kan gaan om zo gezond mogelijk de zwangerschap door te komen. In het laatste stadium van mijn zwangerschap, als ik straks met verlof ga, heb ik zeker genoeg informatie gekregen om lekker bezig te zijn met voeding en met Laura haar tips en recepten ga ik mij zeker niet vervelen!

MarissaInformatieavond Voeding & Zwangerschap

Ik mocht bij Laura de workshop ‘Mind your own cyclus' volgen. Wauw, wat heeft ze een kennis!! Ik genoot van elk moment van de workshop. Ik kreeg goede tips die ik eenvoudig kan toepassen. Door bewuster met mijn cyclus bezig te zijn kan ik alles uit mijn ondernemerschap halen en pak ik op de juiste momenten mijn podium of neem ik een stap terug! Voor mij is het dus een echte aanrader!

EvaMind Your Own Cyclus webinar

Laura heeft zowel mij als mijn dochter van 9 heel fijn begeleid. Bij mijn dochter was dit goed meetbaar omdat de informatie, die op een speelse manier werd overgebracht, goed bleef hangen. Mijn dochter kon het goed navertellen en vond het leuk om erover te praten. Ze vond de kookworkshop met de makkelijke hapjes het allerleukst!

Laura heeft veel kennis van haar vak en kan dit op een rustige en duidelijke manier vertellen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Laura zorgt ervoor dat het leuk wordt om met gezonde voeding aan de slag te gaan.

SanneTraject Kind & Vitaliteit

Ik heb de presentatie over de cyclus van de vrouw en hoe dit je dagelijks leven beïnvloedt bijgewoond van Proef het leven. Door de uitleg en fijne presentatie weet Laura de lastigste termen heel helder uit te leggen op een wijze dat ik het heel fijn kon toepassen op mijn eigen leven. Met humor en deskundigheid vloog de lezing voorbij en heb ik mooie inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan. Ik ga aan de slag met mijnn eigen cyclus dagboek om mezelf, mijn emoties en hormoonachtbaan te leren begrijpen. Én extra lief voor mezelf zijn tijdens mijn 'herfst'. Leuk om dit met andere vrouwen bij te wonen, omdat je zo ervaringen kunt delen. Je merkt dat Laura weet waar ze het over heeft en super fijn dat ik met mn vragen altijd bij haar terecht kan. Dankjewel Laura voor je hulp!

DesiréMind Your Own Cyclus Webinar