Aanbod en tarieven

Ben jij er helemaal klaar voor om stress over eten los te laten? Vol vertrouwen de juiste keuzes te maken voor jou en je gezin? Nu eindelijk eens te gaan genieten van eten zonder schuldgevoel. Ik help je graag! En dat kan op verschillende manieren:

intuïtief voedingscoach zwangerschap en kinderen | Proef het leven

1-op-1 Proef het leven traject

vanaf 3 maanden

Persoonlijke coaching van minimaal drie maanden. Tijdens dit traject volgen we een holistische benadering richting intuïtief eten. Geen diëten, geen calorieën tellen, geen schuldgevoel, maar gewoon genieten van gezond en voedzaam eten waar jij het meest van houdt!

Klik hier voor meer informatie

groepscoaching voedingscoach Breda | Proef het leven

Intuïtief eten groepscoaching

4-6 weken

Laat de dieetmentaliteit achter je en kies voor een methode die wel werkt om lekker in je vel te komen, zowel mentaal als fysiek. Tijdens dit groepstraject Intuïtief Eten leer je in zes weken tijd de basisprincipes kennen en werken we in een groep aan een positiever zelfbeeld, elimineren we eetregels en omarmen we gezondheid.

Lees hier meer over de Intuïtief eten groepscoaching van Proef het leven

Investering: €199,-

Omgeving Breda. Volgende start Maart 2020. Mail laura@proefhetleven.nl voor meer informatie.

voedingscoach zwangerschap en kinderen | Proef het leven

Persoonlijk adviesgesprek

Tijdens een persoonlijk consult van  60 minuten vertel ik je alles over gezonde voeding en leefstijl, je krijgt een persoonlijk advies aan de hand van jouw eetdagboek en handige handvatten mee om direct aan de slag te gaan. Let op: dit adviesgesprek is enkel te boeken rondom een bepaald thema. Op dit moment zijn dat:

Gezond zwanger worden & zijn

Boost je vruchtbaarheid

Investering: €79,-

supermarktsafari breda voedingscoach - Proef het leven

Supermarktsafari, (voorraad)kastcoach en kookworkshop

Weet wat je eet! Ga met mij mee op supermarktsafari en word wegwijs in de jungle van producten. In de supermarkt vertel ik je meer over jouw favoriete producten en kijken we of er misschien betere keuzes zijn. Ik leer je etiketten lezen en op welke termen en logo’s je moet letten. Daarna kom ik bij je thuis in de kasten kijken en geef praktische tips over je voorraadkast, producten, én persoonlijk voedingsadvies. Alles wat je wilt weten over een gezonde balans in je huis. We sluiten deze leerzame uurtjes af met een kookworkshop in je eigen keuken zodat je direct alles in praktijk kan brengen!

Duur: +/-3 uur

Investering: €149,-
Groepskorting is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Boodschappen niet inbegrepen.

Kookworkshops breda, oosterhout - Proef het leven

Kookworkshops in Breda, Oosterhout en omgeving

Hoe leuk is dat! Een kookworkshop bij jou thuis! Dit mag met een groepje of individueel. We steken samen de handen uit de mouwen, koken en bakken gezonde gerechten en je gaat voortaan met veel plezier de keuken in.

Er zijn verschillende workshops mogelijk. Enkele voorbeelden:

Tussendoortjes & Lunchbox

Let’s mealprep!

Groenten in de hoofdrol

Basis kookcursus zonder pakjes en zakjes

Gezonde babyvoeding zelf maken

Klik hier voor meer informatie over de kookworkshops in Breda, Oosterhout en omgeving

voedingscoach zwangerschap en kinderen | Proef het leven

Lezingen en evenementen

Ik geef op verschillende plekken lezingen over gezonde voeding en leefstijl. Klik hier voor de aankomende evenementen.

Ik spreek regelmatig over gezonde kindervoeding, voeding tijdens de zwangerschap, de vrouwelijke cyclus en algemeen gezonde leefstijl. Heb je interesse in mij als spreker op jouw event? Neem contact met mij op via laura@proefhetleven.nl of bel 0624386498.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je vooral in op de Proef het leven nieuwsbrief (pssst je ontvangt direct een gratis Smoothie Guide receptenboek) en ontvang het laatste nieuws, kortingen op workshops, recepten en nuttige weetjes over gezondheid.